Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
3 Stagii EVS de 12 luni in Polonia – DDL 25.01.2014 | Voluntar in Lume

3 Stagii EVS de 12 luni in Polonia – DDL 25.01.2014

EVS project -“LET’S DO IT!”  in the placements of Caritas Archidiecezji Gdańskiej in Poland.

Therefore, at the beginning of May 2014 we can expect a new team of 9 young people from different countries.

This time they will come to us for a whole year , full 12 months! from countries such as: Germany, Spain, Turkey, Belarus, Ukraine, Bulgaria,
Romania, Georgia, Macedonia.

So, LET’S DO IT!

more info about available projects:

http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=58000952371
http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=58000952387
http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=58000952403

Application – at the adress sending.mc@gmail.com till 25 january 2014.

Send CV + 1 photo + Motivation letter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...