Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
Participa!  | Voluntar in Lume

Participa!

Mai exact?

3. Participa!

Odata selectionat si constient de toate aspectele necesare implicarii tale intr-un proiect, poti participa!

Participarea ta precum si bagajul de cunostinte, abilitati si experiente cu care te vei intoarce depinde in mare parte de tine insusi si de capacitatea ta de a te implica activ in activitatile si actiunile propuse. In cazul unor proiecte vei avea alaturi de tine un lider de grup, un facilitator/coordonator de activitati si/sau un mentor care te vor sprijini in desfasurarea proiectului. Alteori, poate vei fi de unul singur. Oportunitatile pe care le promovam sunt o sansa pentru tine de a te descoperi, de a te plasa intr-un alt mediu, de a te scoate din aria ta de confort, de a experimenta lucruri noi, de a deprinde diverse abilitati, de a te adapta, de a intalni alti oameni si alte culturi, de a socializa, de a impartasi, de a creste.

Dincolo de toate acestea, insa, nu iti uita rolul si responsabilitatile pe care ti le-ai asumat. Exista proiecte in care tu joci rolul principal, sau proiecte in care tu reprezinti o resursa pentru comunitatea locala in care vei fi plasat. Profita de orice situatie pentru a te dezvolta ca si individ, de a invata din experienta si din situatiile in care te vei trezi, dar si de a aduce un beneficiu altora.

Pe durata proiectului, tu vei fi acolo, insa noi vom fi aici. Din cand in cand, spune-ne ce mai faci si cum te simti in proiect, acolo unde esti, in lume. Comunica-ne ce ai invatat sau ce abilitati sau competente ai imbunatatit. Iar, daca ai nevoie de noi, scrie-ne un e-mail, suna-ne sau contacteaza-ne online prin intermediul platformelor de comunicare.


Cristina Nistor tagged this post with: , , , , Read 20 articles by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...