Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
Informeaza-te! | Voluntar in Lume

Informeaza-te!

Esti tanar? Ai intre 13 si 35 de ani? Atunci poti participa!

Nu mai esti chiar asa de tanar, insa totusi ai vrea sa participi? Acum ai si aceasta sansa!

Am creat aceasta platforma pentru a oferi celor interesati acele oportunitati in care sunt dispusi si mai ales interesati sa participe pentru a deprinde noi abilitati, competente, pentru a-si imbunatati cele existente, pentru a cunoaste oameni noi, pentru a descoperi locuri si culturi indiferent de varsta, statut social, experienta profesionala etc. Astfel Voluntar in lume, isi largeste paleta de oportunitati de activitati de voluntariat international si ofera sansa tuturor de a participa in diverse proiecte.

Ce trebuie tu sa faci, in primul rand?

1. Informeaza-te!

Daca doresti sa fii la curent cu toate oportunitatile existente in materie de activitati si proiecte de voluntariat si participare activa in lume, atunci nu ezita sa vizitezi cat mai des blogul Voluntar in lume! Aici gasesti cele mai noi informatii, actualizate la zi, metodologia de aplicare, documente suport, materiale de pregatire pentru ca participarea ta sa se faca in cele mai bune conditii si tu sa te poti bucura de o experienta internationala de succes.

Pentru a-ti fi si la indemana, informatiile le poti primi si:

  • direct la tine in casura de e-mail, de fiecare data cand o noua oportunitate este postata pe blog prin inscrierea in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com
  • prin aderarea la grupul Voluntar in lume (Facebook) fiind notificat(a) printr-un mesaj de fiecare data cand noi oportunitati sunt postate pe blog

Exista mai multe tipuri de proiecte in care te poti implica. Acestea impreuna cu descrierile aferente si metodologia de aplicare le gasesti chiar in partea de sus a paginii de start a bloguluiVoluntar in lume. Pe parcurs si in masura in care vor exista si alte diverse categorii de oportunitati de activitati de voluntariat in lume, Asociatia Millennium Center va actualiza si aceasta sectiune.

Nu uita sa consulti ghidurile programelor prin intermediul carora sunt realizate activitatile si proiectele disponibile, indrumarul de participare disponibil pe site precum si sa accesezi diverse platforme de profil sau grupuri de informare.

Sugestiile noastre:

Baza de date cu organizatii acreditate EVS:

http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm

Platforma de creare de retele si promovare a proiectelor: www.youthnetworks.eu

Platforma de promovare a proiectelor: www.youthforeurope.eu

Grupurile de informare: eurodesk_info@yahoogroups.comresursetineret@yahoogroups.com;

ong_romania@yahoogroups.comtineret@yahoogroups.com.

Participarea ta depinde si de tine in cele mai multe dintre cazuri!

Nu astepta, implica-te, cauta-ti activitatea si proiectul care te intereseaza!

Daca nu gasesti raspunsul la intrebarile tale in cadrul blogului Voluntar in lume, atunci scrie-ne la adresa: sending.mc@gmail.com.

Contacteaza-ne, iar noi te sprijinim in demersurile viitoare!

Inregistreaza-te in baza noastra de date prin trimiterea formularului de aplicare la adresa:sending.mc@gmail.com. Ai grija ca informatiile mentionate sa fie veridice si mai ales suficient de explicite pentru ca noi sa putem sa gasi oportunitatea pe care o cauti! Acceptarea in cadrul unui proiect depinde mai ales de interesul si motivatia ta, astfel ca pentru a participa trebuie sa ne convingi ca acea activitate va schimba ceva in tine, te va ajuta sa te descoperi, vei invata ceva nou sau iti vei imbunatati anumite abilitati si competente etc.

Urmareste periodic oportunitatile pe care le postam pe blogul Voluntar in lume, iar daca vreun proiect iti starneste interesul, nu ezita sa iti pregatesti CV-ul si scrisoarea de motivatie si sa ni le trimiti la adresele de e-mail aferente fiecarui tip de proiect in parte.

Noi te selectionam si treci in faza urmatoare!

 

 

Cristina Nistor tagged this post with: , , Read 20 articles by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...