Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
Filling empty spaces – Stagiu EVS -12 luni in Polonia | Voluntar in Lume

Filling empty spaces – Stagiu EVS -12 luni in Polonia

” Filling empty spaces”

  • images (1)

Centrul de Arta Contemporana “Kronika” din Bytom, Polonia

Website: http://www.kronika.org.pl/about-kronika

 

  •  Recrutam 1  voluntar  pentru perioada de incepere martie-aprilie 2014
    • Organizatie gazda: Centrul de Arta Contemporana “Kronika” din Bytom, Polonia
    • Locatie: Bytom, Polonia
    • Termen limita pentru aplicare: 02 februarie 2014 – trimite CV, ML pe adresa sending.mc@gmail.com
    • Durata: 12 luni

 

Proiectul ” Filling empty spaces”  va fi implementat in orasul Bytom, Polonia, in incinta Centrului de Arta Contemporana KRONIKA.

Acesta va include in principal munca alaturi de copii si tineri din Bytom si din alte orase din imprejurimi. Aceste zone sunt afectate de probleme sociale si culturale, precum somaj in randul tinerilor si facilitati educationale si culturale insuficiente .

In cadrul acesui proiect vor fi implicati doi voluntari. Acestia vor contribui la programul educational in Centrul KRONIKA si vor participa la Ateliere de Limbi straine si la Activitati culturale si artistice inovative. Scopul cursului este de a ridica gradul de cunostinte si abilitati al tinerilor care locuiesc in orasele post-industrializate din regiunea Silesia de Nord.

 

Atelierele conduse de voluntari ii vor introduce si familiariza pe tineri cu noi cai de dezvoltare, managementul timpului de munca si al timpului liber, precum si cu metode de invatare inovative (prin jocuri si contact cu arta).

 

De-a lungul a 12 luni voluntarii vor participa la activitati artistice si educative in KRONIKA. Ei vor lua parte la pregatirea si implementarea cursurilor lingvistice bazate pe conversatie si petrecerea timpului cu ceilalti. Prin intalnirile cu voluntarii, copii si tinerii vor incerca sa vorbeasca in limba engleza. De asemenea, isi pot imbunatati abilitatile lingvistice existente. In plus, voluntarii vor colabora in scopul crearii activitatilor educative si culturale ale Centrului KRONIKA. Alaturi de educatori vor concepe ore (clase) in cadrul carora vor vorbi despre subiecte importante cum ar fi arta, cultura si socialul.

 

Copiii si tinerii vor invata cum sa participe activ la activitatile zilnice ale comunitatii locale si cum sa creeze si sa schimbe ,,realitatea’’ orasului, a scolilor si a caselor unde traiesc si isi petrec timpul liber.

 

Voluntarii vor lucra in principal cu copii si tineri cu oportunitati reduse. Ei vor avea sansa sa invete despre mediul in care locuiesc zi de zi si isi petrec timpul, incercand astfel sa isi indeplineasca obiectivele si visele. Voluntarii vor putea sa isi compare experientele  proprii cu cele ale tinerilor care locuiesc in orase precum Bytom. Vor avea de asemenea ocazia sa isi prezinte tarile, traditiile, obiceiurile si toate acele elemente care ne fac unici sau care ne pot desparti. In plus, voluntarii vor avea oportunitatea sa lucreze la  proiecte artistice cum ar fi: expozitii, evenimente de lansa

re, discutii si alte activitati organizate in cadrul KRONIKA.  Acest lucru va permite voluntarilor sa fie in contact cu reprezentantii altor tari europene si sa isi prezinte perceptia asupra lumii prin proiecte artistice si sociale. Vor fi implicati in activitati de organizare si promovare, dobandind astfel abilitati si experienta in coordonarea evenimentelor culturale. Acest lucru poate fi de maxima importanta in cariera lor.

 Aplicare: CV in format Europass, si Scrisoare de motivatie pe adresa sending.mc@gmail.com, pana in data de 2 februarie

 Contact pentru mai multe informatii:

Agata Gomolińska-Senczenko -biuro@pfee.org.pl

Polish Forum of European Education

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...