Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
EVS – 6 luni in CIPRU – 10 octombrie 2014 – 10 aprilie 2015 | Voluntar in Lume

EVS – 6 luni in CIPRU – 10 octombrie 2014 – 10 aprilie 2015

“Reactioneaza si fii activ”

Este un proiect SEV proiectat pentru șase luni care va fi implementat în Limassol, al doilea oras ca marime din Cipru.

Acest proiect va găzdui până la patru voluntari din patru țări ale UE în perioada 10 octombrie 2014 – 10 aprilie 2015

Munca voluntarilor va fi împărțită în 3 părți:

1) Promovarea voluntariatului

2) Sprijinirea acţiunilor de caritate ale orașului

3) Sprijinirea activităților ONG-urilor.

 

Sarcinile voluntarilor:

– să ia parte la prezentările pentru promovarea SEV și a voluntariatul în general;

– să contribuie la activităţi sociale, culturale, educaționale și de agrement, cât şi la evenimentele organizației;

– să ofere suport prin munca şi sprijinul lor anumitor organizații de caritate partenere ale orașului;

– să ofere ajutor în vederea păstrării facilităților centrului nostru în stare buna (decorare, curățenie, pictură, etc);

– să dezvolte un proiect personal creativ, care va fi inclus în activitățile ONG-urilor.

Scopul proiectului este de a implica tinerii voluntari în activitățile centrului nostru de tineret. Această implicare se va face prin acordarea de spațiu pentru voluntari pentru a organiza diferite activități de petrecere a timpului liber pentru tineri, a-i ajuta să învețe, să obțină cunoștințe, să dobândească abilități și să devină cetățeni mai activi. În plus, voluntarii se vor implica în toate acțiunile în curs ale centrului nostru de tineret. Participanții vor avea ocazia de a-şi îmbogăți cunoștințele, de a-şi dezvolta noi competenţe, de a se implica în comunitatea locală, de a organiza sau conduce acțiunile propuse de organizație sau chiar de ei înșiși. Voluntarii vor avea de asemenea posibilitatea de a participa la diferite tipuri de proiecte/acțiuni desfășurate de către organizația gazdă, cum ar fi vizite educaționale, târguri, donații, programe de mobilitate a tinerilor și mult mai multe.

Toate cele de mai sus se va realiza prin învățarea non-formală și informală, prin supravegherea și îndrumarea unei echipe profesioniste.

 Aplica pana in 26.09.2014! Trimite CV Europass in engleza si motivatia ta de participare in proeict de minim o pag in engleza, pe adresa sending.mc@gmail.com si vei fi contactat pentru interviu.

st-raphael-marina-limassol-cyprus-new-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...