Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
Da mai departe!  | Voluntar in Lume

Da mai departe!

Si cand se termina?

4. Da mai departe!

Dupa intoarcerea acasa, la finalizarea proiectului, nu uita experienta dobandita. Trimite-ne cateva randuri in care enunti aspectele relevante care te-au influentat si ce a reprezentat pentru tine o astfel de implicare. Nu uita sa adaugi si cateva fotografii mai reusite care sa releve experienta ta. Astfel, povestea ta va fi impartasita cu ceilalti si in acest mod si alte persoane pot beneficia de o asemenea oportunitate.

Daca ai prins gustul si esti interesat de o implicare mai consistenta, insa, nu uita ca te poti implica mereu si in alte oportunitati, sau poti sa te alaturi echipei noastre si astfel sa ajuti la crearea diverselor proiecte pe care le dezvoltam. Si tu esti o resursa, si noi credem in tine!

De multe ori, ceea ce ne lipseste este o imagine clara, o experienta proprie, sau o impartasire cu ceilalti pentru a avea curajul de a ne crea viitorul pe care ni-l dorim.

Nu sta deoparte, spune si tu lumii despre experienta ta; da mai departe!

Pentru ca si altii sa stie!

Cristina Nistor tagged this post with: , , Read 20 articles by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...