Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/millenni/public_html/voluntarinlume/wp-includes/shortcodes.php on line 92
Alatura-te noua!  | Voluntar in Lume

Alatura-te noua!

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra si sa ne sprijini in demersurile noastre de a promova voluntariatul in lume, te rugam sa consulti informatiile despre asociatia noastra in cadrul website-ului: www.centrulmillennium.ro , vizand scopul si obiectivele asociatiei noastre.

Daca doresti sa te alaturi in baza noastra de date, sa fii informat cu privire la stagiile de voluntariat pe care le avem; spune-ti dorinta intr-un mail pe sending.mc@gmail.com.

Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi la adresa: center.org@gmail.com sau la nr. de telefon: 0768 600 112

 

Te asteptam!

Echipa Voluntar in Lume

 

17 Comments

 1. deyu12 says:

  As dori sa lucrez cu cei mai destepti oamei din intreaga lume ca sa spargem retelele de infractorii si sa inventam antivirusuri dealungul anuli o sa va fiu recunoscator fata de voi daca ma veti lua in echipa voastra

  • Cristina Nistor says:

   Buna Andrei,

   Te rugam sa vizitezi site-ul ww.centrulmillennium.ro pentru a vedea scopul si obiectivele organizatiei noastre.

 2. Cristina says:

  In ce tari aveti programate stagiile din 2014? M-ar interesa un program de cel mult o luna.
  Multumesc.

  • Cristina Nistor says:

   Buna Cristina,

   Incepand cu jumatatea lunii decembrie vom avea descrise proiectele de anul viitor, si in ce tari vor fi, la care se vor mai adauga; insa nu avem unele tari stabilite.
   Multumim de interes si te rugam sa urmaresti si grupul de fb VOLUNTAR IN LUME

 3. potcoveanu george madalin says:

  buna ziua!asi dori sa ma inscriu in ecipa dvs de voluntariat pentu a intilni alti oameni alte medi alte culturi si obiceiuri.asi dori sa impartasesc oboceiurile tari cuceilati voluntari

 4. ralucapavel says:

  Buna seara! De ceva vreme m-am tot gandit sa fac un voluntariat…de mica imi place sa ajut, sa ma implic, sa cunosc, si avand in vedere ca termin facultatea in august, as vrea sa stiu daca as putea sa fac un voluntariat. am 23 de ani.

 5. Doresc sa ma implic in activitatile de voluntariat la nivel international, insa as dorii sa stiu daca exista o varsta limita ? – (sper sa nu fie o conditie?)

 6. FATU LUCRETIA says:

  Buna ziua! As fi incantata sa ma implic in proiectele Dvs. de voluntariat. Astept sa ma contactati pentru a va comunica mai multe despre intentiile mele.
  Va multumesc.

 7. LAZARUC LORETA says:

  Buna ziua! As fi incantata sa ma implic in proiectele Dvs. de voluntariat. Astept sa ma contactati pentru a va comunica mai multe despre intentiile mele.
  Va multumesc.

 8. FATU LUCRETIA says:

  Buna ziua! As fi incantata sa ma implic in proiectele Dvs. de voluntariat. Astept sa ma contactati pentru a va comunica mai multe despre intentiile mele.
  Va multumesc.

 9. Ioana Rivis says:

  Cand afisati programul de voluntariat pentru 2013? As fii foarte interesata.

  • Cristina Nistor says:

   Buna Ioana,
   Toate stagiile ce le avem in 2013 pana acum sunt afisate pe site – 4 stagii intre 3 si 11 luni.
   Multmim de interes si daca te mai putem ajuta cu ceva sa ne anunti :)

 10. oana says:

  Care este varsta minima pentru a participa la stagiile de voluntariat internationale?

 11. Bodnarescu Andrei Catalin says:

  Am mai avut o tentativa de a intra in grupul acesta, dar din pacate eram cam necopt in clasa 11 cand nu eram sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Voluntar in Lume” este o platforma care intentioneaza sa promoveze in randul tinerilor oportunitatile valabile la nivel international in domeniul voluntariatului, astfel ca cei interesati de astfel de oportunitati sa aiba posibilitatea de a fi informati si de a li se oferi consultanta, de a fi sprijiniti in completarea candidaturii, de a fi sustinuti in procesul de pregatirea necesara ca voluntar precum si asistanti pe intreg parcursul perioadei de desfasurare a proiectelor in care se vor implica si ulterior prin reintegrarea in comunitatea locala, implicare in alte tipuri de activitati, sprijinirea in accesarea pietei muncii etc.

Fii Voluntar in Lume!

Transmite-ne un e-mail la sending.mc@gmail.com, cauta-ne pe Facebook (grup Voluntar in lume) sau inscrie-te in grupul intern voluntarinlume@googlegroups.com. Te asteptam!

Proiecte disponibile

Ne sustin

Ce cred altii despre EVS

"EVS in Bulgaria? Da, EVS in Bulgaria, EVS in Serbia, EVS in Turcia, EVS in orice alta tara pentru ca merita. Merita sa descoperi, merita sa te descoperi, merita sa traiesti momente unice, si mai ales, merita sa cunosti oameni diferiti dar totusi la fel ca tine. Pentru mine acest EVS a fost o experienta de care nu mai avusesem parte, o perioada cu totul noua, in care am invatat sa ma integrez in noi medii, sa fiu ”in pas” cu schimbarea. Pot spune ca intr-un proiect de acest gen fiecare zi iti aduce ceva nou, din care inevitabil ai de invatat. Fie ca este vorba despre arta de a gati a bulgarilor, interesul colegilor turci si sarbi de a ne invata cate ceva din limba turca si respectiv sarba, am castigat cunostiinte si informatii. Chiar si prieteni. Iar acesta cred ca este cel mai important lucru!" - (Andreea Galatanu - fost voluntar EVS in Bulgaria)

Cum ti se pare noul site?

View Results

Loading ... Loading ...